site stats

Dramalj smjestaj uz plazu

WebDramalj: provjerite ponudu apartmana, hotela, soba i ostalih smještajnih objekata te rezervirajte najpovoljniji smještaj. ... te rezervirajte najpovoljniji smještaj. Ispod se nalazi … WebKuca u centru Brela, u blizini hotela Soline. U kuci se nalaze apartmani razlicite velicine. Svi apartmani imaju klima uređaje SAT TV, wi-fi. Imamo parking uz kucu. Apartmani Staničić se nalaze u Brelima, u centru mjesta. Turizmom se bavimo od 1964. godine, a 2005.i 2024. godine kuća je kompletno renovirana i adaptirana.

Apartmani Brela Top ponuda privatnog smještaja Brela

WebApartmani, sobe, kuće za odmor i jeftini privatni smještaj Tučepi (2024). Iznajmljivanje apartmana direktno od vlasnika smještaja u mjestu Tučepi - uštedite do 40%! Tučepi su maleni gradić u Splitsko - dalmatinskoj županiji u Hrvatskoj. Nalazi se u Dalmaciji i dio su popularne Makarsk... WebApartments Blazevic, heated pool&jacuzzi. Dramalj. Apartments Blazevic, heated pool&jacuzzi nalazi se u Dramlju, na 200 metara od plaže Riviera i 400 metara od plaže … qld lot info https://artworksvideo.com

10 najboljih privatnih smještaja u Dramalju, Hrvatska Booking.com

WebRezervirajte smještaj Dramalj u raznim kategorijama kao što su hoteli, pansioni, apartmani. Jeftini smještaj Dramalj - rezervirajte za odmor, poslovno putovanje ili odmor uz more. … WebOdaberite moderno uređen smještaj uz more u Dalmaciji. Za naše najzahtjevnije goste potrudili smo se prikupiti veliki broj smještaja uz more u Dalmaciji čiji interijeri odišu … qld low rise builders licence

Najbolji hoteli uz plažu u regiji

Category:Volete visitare Dramalj (Crikvenica)? Guida turistica - Adriagate

Tags:Dramalj smjestaj uz plazu

Dramalj smjestaj uz plazu

Apartmani Brela Apartmanija.hr

WebApartmani Vila Ljuba. 1 ocjena. Kapacitet: od 2 do 9 osoba u 4 apartmana. Cijena od € 50 na noć. WebKuća sa tri odvojena stana i panoramskim pogledom, Neum. 825.000 KM. prije 3 dana. DOSTUPNO ODMAH.

Dramalj smjestaj uz plazu

Did you know?

WebDramalj, Hrvatska, Studio apartman s cijenom od 46,00 €, 40m od mora, uključuje parking, WiFi, pogled na more. Blizu Concrete slabs. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. AS-5586-a. WebAmes Hotel & SPA. Vlora - 350 m od plaže. Situated in Vlorë, 400 metres from Vlore Beach, Ames Hotel & SPA features accommodation with a garden, free private parking, a shared lounge and a restaurant. This 4-star hotel offers a bar.

WebApartmani i sobe te općenito privatni smještaj pruža mogućnost za turizam po mjeri svakog pojedinca i njegove obitelji. Imamo ponudu smještaja u kojoj su odlično opremljeni apartmani, sobe i kuće uz dodatnu ponudu kao što su plivanje , jedrenje , ronjenje , surfanje , daskanje , razni sportovi na vodi, zdrava hrana, domaća kuhinja i drugo. Sve zajedno … WebApartman "Matea" su novoizgrađeni apartmani smješteni u središnjem dijelu Neuma, u neposrednoj blizini hotela "Jadran", s prekrasnim pogledom na Neumski zaljev. Apartmani imaju terasu s prirodnom hladovinom i mediteranski vrt s travnjakom i roštiljem. Dođite i posjetite naš grad Neum, uživajte u umirujućoj klimi i malim restoranima.

WebApartman Haus Paula (Dramalj). Za vaš odmor i zadovoljstvo, pronađite nas u Dramlju na prekrasnoj lokaciji, udaljenoj 150 m od plaže. Prekrasan okoliš, osigurano parkirno … WebDodaj u listu želja Villa Tiha Luka . od. 15€ po osobi. kategorija; kategorija; kategorija; Mesto: Neum, Bosna i Hercegovina * Tip smeštaja: Kuća Kapacitet: 40 VillaTiha luka je smještena u uvali Tiha luka u Neumu u neposrednoj blizini plaže.

WebApartmani, sobe, vile... Izbor privatnog smještaja u Hrvatskoj. Direktan kontakt s vlasnikom

WebApartmani Zaostrog, Makarska rivijera, privatni smještaj, sobe, kuće uz more u Zaostrogu, veliki izbor uz snižene cijene, detaljni opisi, komentari gostiju! ..apartman s parkingom, apartman uz more u Zaostrogu, WIFI, studio apartman 20m2..iZnajmljivanje apartmana, parking.. pogled na more, kraj plaže Zaostrog qld mags court feesWebPronađite smještaj u Neumu, Velika ponuda apartmana i soba Neum, Direktan kontakt s vlasnicima, Neum apartmani i sobe, Najniže cijene privatnog smještaja qld mackay timeWebApartmani blizu plaže. Želite da mjesto vašeg odmora bude u blizini mora? Želite privatni smještaj uz more gdje možete slušati zvukove valova i mora sa Vašeg balkona? Apartmani uz more i apartmani uz plažu pružaju Vam idealnu mogućnost da doživite nezaboravan odmor na obali Jadrana! Filtrirati po: Prikaz karte. qld main roads accountWebIako su još uvijek najpopularniji apartmani na plaži uz samu obalu Jadranskog mora, sve popularniji postaju i apartmani u velikim primorskim gradovima što se najbolje može … qld magistrates court registryWebDramalj Plaže u Dramalj Dramalj: najbolji smještaj Dramalj: najjeftiniji smještaj Dramalj: najpopularniji smještaj Pronađite najjeftinije letove Dramalj: dugoročna vremenska … qld main roads licence renewalWebZadnja rezervacija prije 12 dana. Smjestaj je na 1 katu u kuci ,udaljeno od mora 50 metara s svojim parkingom. Takoder tu se nalazi supermarket,restorani i barovi. Smještaj uz more kapacitet: 2 Osobe. Cijena od: 7 € (7 kn) po danu. qld main roads vehicle transfer formWebStudio AS-6007-a (2+1) Studio može primiti 3 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 1, te u dnevnom boravku, unutar 63m 2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. U smještajnu jedinicu je dozvoljeno dovesti kućnog ljubimca, a usluga je uključena u cijenu smještaja. qld major events act